Apsolutno! Dajemo podršku za sve naše web stranice. Podrška se pruža putem email adrese podrska@amw.hr gdje ćemo odgovoriti na sve upite u roku od 24 sata.
Ukoliko odaberete srednji ili veliki paket, imate pravo na smještaj i održavanje u trajanju od 1 godine. To znači da će web stranica biti smještena na našem severu od datuma kupnje. Nakon godinu dana morat ćete obnoviti svoju pretplatu ukoliko ćete i dalje htjeti smještaj, održavanje i podršku. Ukoliko se odlučite na prekid suradnje, u tom slučaju ćete imati 7 dana da preuzmete kompletnu web stranicu sa linka koji će Vam biti dostavljen, te će se nakon toga web stranica ukloniti s našeg servera.
Sve naše web stranice su bazirane na najnovijoj verziji WordPressa (trenutna 5.3), te se koristi PHP 7.3 s uključenim Opcache i Memcached modulom, te je instaliran LiteSpeed Web Server.
Naše web stranice se zasigurno izvode na najnovijoj stabilnoj verziji WordPress-a. Ne možemo jamčiti da će raditi sa svim komponentama treće strane, dodacima ili web preglednicima ukoliko se odlučite na dodatnu modifikaciju.
Nakon završetka izrade web stranice, ista će biti kompresirana u .zip format zajedno sa sadržajem i MySQL bazom koju si možete preuzeti sa linka primljenog na email adresu.
Trenutno je dostupno plaćanje putem kartice, te ćete broj računa primiti u email poruci na ponudi i računu.
error: Alert: Zaštićen sadržaj !!